Stress

Angst

Depression

Parterapi

Relationsproblemer

Meningen med dit liv

Misbrug

Lavt selvværd

Døden og sorgen

Stress
Angst
Depression
Parterapi
Relationsproblemer
Meningen med dit liv
Misbrug
Lavt selvværd
Døden og sorgen
“Kunsten er at se igennem alt det, der står i vejen, og se mennesket.
– For alt det, der står i vejen, det er kun adfærd. Og den adfærd er baseret i én ting og én ting alene, og det er at få lov til at høre til.”

Udover den almindelige dybdegående samtaleterapi findes der også adskillige dybdeterapeutiske redskaber vi en gang imellem bruger til at få endnu mere bevidsthed. Et udsnit af disse er nævnt nedenfor.

Tegneterapi

Ved at tegne dykker du dybere ind i dig selv. Der kan du finde forståelse for, hvorfor du agerer, som du gør. Med den viden er det lettere at sætte sig selv i førersædet i livet og komme væk fra den følelsesmæssige smerte.

Naturterapi

Naturen kan assistere din terapi på en blid og omsorgsfuld måde. Fordi symbolriget altid kører på fuld kraft i vores underbevidsthed, kan naturen hjælpe os til erkendelser, vi ellers ikke er i stand til at se og ændre.

Imagoterapi

Den primære kodning, vi har fået i barndommen, har stor betydning for vores mønstre. Vi dykker ned i din kodning, og gennem det procesarbejde bliver du i stand til at leve uden at være gidsel af dine følelser.

Gestaltterapi

Ofte føler vi os forurettede, fordi vi oplever uretfærdighed. Gestaltterapi hjælper med at skabe klarhed og empati for os selv og i de relationer, vi har det svært med. Så forstår vi vores andel, og hvordan vi kan handle anderledes.