Anbefalinger

”Jeg startede mit livs rejse d. 20. marts 2017:

Jeg så Thomas’ opslag på Facebook og da jeg var i mit livs dybeste krise, tænkte jeg at det nok ikke kunne skade at få sat ord på nogle ting, og få nogle redskaber til at komme videre.

 Jeg kom til Thomas, som et offer i mit eget liv, hvor jeg var så ”heldig” at kunne skyde skylden på alle andre, da det var dem der var uretfærdige og behandlede mig dårligt.

Jeg havde nok ønsket og håbet på, at han ville give mig ret i at det var alle de andre der havde problemer – og ikke mig. Jeg havde nok også håbet på at han ville give mig nogle redskaber, for at klare mig igennem mine relationer til de mennesker, der jo var forkert på den.

Der tog jeg helt fejl, der bliver ikke givet ved dørene, og det er ikke de andre der er forkert på den, jeg er en stor medspiller i de usunde relationer. Og i stedet for at fortælle mig hvad jeg skal gøre, og hvordan jeg skal leve mit liv, bliver ansvaret lagt over på mig, men med de rigtige spørgsmål, stilhed når det kræves, og en dejlig ro, bliver jeg stille og roligt guidet i den rigtige retning.

Nu d. 5. juni 2017 er mit liv, mine mønstre og min tilgang til mine nære relationer vendt på hovedet. Thomas har fået mig til at indse at jeg selv har et ansvar, at jeg ubevidst søger de relationer der er usunde for mig, da jeg derigennem genudspiller de uforløste svigt og problemer jeg har været udsat for i barndommen.

Det er ikke en nem proces, og det kræver langt mere, end den times tid jeg er ved Thomas.
Samtalerne er hyggelige, og han er i stand til at skabe et trygt og roligt rum, hvor man føler sig mødt og forstået uanset hvad man kommer med.
Han bruger sig selv, hans eget liv og erfaringer, på en helt fantastisk måde, så man føler sig okay, forstået og imødekommet, lige præcis der hvor man er i livet.

Min rejse er kun lige begyndt, det rykker i alt indvendigt, ingen af mine tidligere mønstre virker naturlige mere, og følelsen af at stå i ingenmandsland er frustrerende, men for første gang i mit liv kan jeg mærke mig selv, og forsøger ikke at sno mig udenom og skyde skylden på andre.

Det er fortsat ikke nemt, men jeg ved at Thomas er der, til at hjælpe mig igennem, støtte mig, og dele ud af hans store faglighed og menneskekundskab.

Det er mit ansvar, mit liv, mine mønstre, og det er det mest skræmmende og samtidigt det mest spændende og fantastiske jeg har gjort for mig selv.

Jeg føler mig utroligt heldig over at have fundet en så dygtig, menneskelig og fagligt stærk psykoterapeut som Thomas, og vil varmt anbefale ham til alle, der tør gøre noget godt for sig selv.

Uden bevidsthed, har man ingen mulighed for at ændre sin måde at leve på, sin måde at reagere på, sin måde at føle på, og sine relationer til andre mennesker.

Jeg ønsker alle der læser det her, en god rejse.”

– Kvinde, 39 år

”Mit første møde med Thomas husker jeg som var det i går, min tanke var at han skulle hjælpe mig på vej, til at finde mig selv.. dog med det forbehold at jeg selv skulle bestemme tempoet i hvordan og hvorledes det skulle foregå.

Lige den del fandt jeg ret hurtigt ud af ikke ville lykkes med Thomas som terapeut: Det havde ellers lykkes mig at bilde både psykologer, familie og nært stående venner ind at jeg havde det noget så godt efter min skilsmisse.

Det tog Thomas mindre end 10 minutter at se gennem den facade og pille mit forsvar fra hinanden, jeg husker stadig følelsen af at, ham her, ham kan jeg ikke løbe om hjørner med.

Det hele blandet ind i Thomas’ rolige, behagelige og direkte væremåde.. skaber han et rum fyldt med tryghed, rummelighed og skrøbelighed og plads til at intet er forkert.. det rum kunne give mig ro til at arbejde med mig selv, stille og roligt få facader og gamle forventninger pillet fra hinanden. Så jeg kunne begynde at finde essensen af det menneske jeg nu engang er og få bygget så meget selvtillid op, at jeg også kunne stå ved det.

Gennem hele processen er Thomas med til at guide, sætte tingene op så det bliver tydeligt for én hvordan man behandler sig selv og hvorfor.. så man kan bryde de mønstre man nu ønsker.. og for mig gik der meget kort tid inden jeg følte mig så tryg ved Thomas at jeg vidste at uanset hvad og hvordan jeg handlede, så var alt accepteret og intet var forkert i Thomas’s øjne. Det har gjort at jeg hurtigt åbnede op, hvad jeg ellers sjældent gør..

Når tingene er allermest svære og man har lyst til at kaste det hele i ringen og bare flygte, er Thomas den første til at opmuntre, give en det skulder klap og styrke man har brug for, for ikke at give op.

Jeg står i dag et langt stærkere sted i mit liv, med langt mere indsigt og forståelse af mig selv som menneske, end jeg nogensinde har haft før.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Thomas som psykoterapeut, fordi han ikke er bange for at røre der hvor det gør ondt og være i det sammen med dig <3.”

– Kvinde, 31 år

”Vi har gået ved Thomas i 2 år. Vi tror generelt ikke på mirakler, men et dødsdømt forhold på 10+ år blev på godt et års tid vendt til et solidt og omsorgsfuldt partnerskab, så Thomas overgik i den grad vores forventninger. Der er ingen tvivl om at vi selv har arbejdet hårdt på det, og at det medfører smerte at kigge på sig selv, men da vi kom til Thomas var vi begge slidte og klar til at kaste håndklædet i ringen. Det er hans måde at guide os på, og stille spørgsmål, som har gjort at vi er hvor vi er i dag. Da vi startede havde vi gennem længere tid levet et nomadeliv, hvor vi jagtede penge, status og karriere, og det på bekostning af omsorg, kærlighed og trivsel i vores forhold. Ingen af os var glade, og begge følte vi os forurettede i relationen. Gennem et godt stykke procesarbejde har vi fundet ud af hvorfor vi begge har handlet og ageret som vi har gjort i vores forhold, og dermed også fundet ud af hvad vores egen andel af problemerne og udfordringerne består i. -Og derudover har vi fået lært at kigge på os selv, i stedet for at finde grunden til vores smerte ovre i partneren. Vi havde begge en følelse af at vi slet ikke kunne genkende det menneske vi forelskede os i. Det kan vi nu igen. Der er ingen tvivl om at man skal have tungen lige i munden når man går i terapi hos Thomas, for han er skarp og det føles som om han ser alt. Men man føler sig virkeligt tryg, fordi han gør enormt meget ud af at skabe et rum hvor ingen er forkert, og hvor vi leder efter den positive intention i den uhensigtsmæssige adfærd, i stedet for at dømme hinanden.

I dag har vi lavet en del om på vores liv: værdierne er skiftet ud med noget der passer bedre til os, vi prøver at få børn, vi slapper mere af, vi griner, og vi arbejder med ting der giver os indre værdi. Og vigtigst af alt: presset er lettet fra vores skuldre, og vi har tid og rum til at elske hinanden uden at være bange for at det går galt igen – for nu ved vi hvorfor det kuldsejlede. Vi er på ingen måde kommet sovende til dette, men vores indsats, sammen med Thomas’ rolige og skarpe sind har båret frugt. Terapien har givet mange flere smågevinster i tilgift – f.eks. kan vi nu tage ud at handle uden at skulle ligne en million, så selvværdet har også fået en overhaling. Tusind tak for hjælpen!”

– Par på 32 og 40 år 

”Igennem de sidste 10 måneder har jeg lært mig selv bedre at kende, end jeg har i løbet af de forudgående 39 år.

Dette skyldes ene og alene, at jeg har haft nogle helt uvurderlige samtaler med Thomas.

Hver eneste gang jeg er kommet til ham, er jeg følt mig mødt og forstået. Der er hjerterum og 100% opmærksomhed på mig, og det har jeg haft brug for.

Overraskende nok fik jeg sjældent det svar, som jeg havde forventet at få eller håbet på. I stedet har jeg fået noget meget mere værdifuldt: Jeg har fået øjnene op for, at der kan være andre svar på mine spørgsmål, end dem jeg selv havde tænkt på – at jeg kan tænke i nye baner og slippe mine gamle uhensigtsmæssige tankemønstre.

Thomas har således en helt unik evne til på en meget fin måde at vise en ny vej, som har været min løsning.

Thomas har hjulpet mig til at tænke på en anden måde, end den jeg eller altid er blevet opfordret til hos de psykologer , som jeg tidligere har konsulteret. Hos Thomas blev min livskrise vendt på hovedet, jeg fik trøst og omsorg, men også en forståelse af, at jeg selv kan bestemme, om jeg vil ændre på mit liv.

Jeg har oplevet, at jeg sammen med Thomas kan ændre mit livssyn og min personlighedsstruktur, og at jeg dermed selv kan have indflydelse på mit liv, og ikke mindst på om jeg har det godt eller ej. Det er jeg selv blevet herre over, efter mit bekendtskab til Thomas. Nogen ville måske sige at det er dyrt at gå i terapi, men det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i mig selv, fordi jeg ikke længere er gidsel af mine følelser og mine tankemønstre.

Mine samtaler med Thomas hjalp mig midt i en opslidende skilsmisse, og jeg fik en forståelse for, hvorfor mit ægteskab forliste.

Dette har givet mig en afklaring og en ro, så jeg ikke blot har kunnet forlige mig med mit nye liv som skilt med 2 små børn, men også har kunnet se de nye muligheder, jeg nu har for at give mine børn det bedste med sig i livet.

Dette er jeg mere taknemlig for, end jeg nogensinde har fået fortalt Thomas.”

– Kvinde, 39 år

“… du har hjulpet min kammerat så umådelig meget. Ved han er taknemlig og det er jeg osse, for fik min kammerat tilbage <3”

– Pårørende

”…du giver mig et rum med tryghed og en helt uvurderlig hjælp, jeg vil have med mig resten af livet. Som du skriver, beder jeg sjældent om hjælp, men jeg får mere end jeg turde håbe på, fra dig. Tak.”

– Kvinde, 30 år

”Jeg er rigtig glad for terapien. Det er min oplevelse, at du lynhurtigt skaber rapport mellem os, og jeg var tryg ved dig med det samme. Jeg fik indsigter og nye reflektionsmuligheder og handlemuligheder med mig. -Og så fungerer det bare godt at du bruger dine hænder og din krop når du taler. Det er meget understøttende, også selvom jeg kender til tilknytningsteorien i forvejen. Du bliver en meget dygtig terapeut.”

– Kvinde, 35 år

”Jeg vil give Thomas de bedste anbefalinger, da han er eminent til at skabe connection til en, samt få en til at skabe connection til sig selv – jeg har følt mig 100% tryg i hans selskab og kan kun sige ”gør det hvis du vil kende dig selv endnu bedre  ” Det kræver et stykke arbejde af dig men han ved hvad han laver, det er tydeligt. Det er helt ind til kernen, og ikke kun et ”fix” som ikke holder i længden!”

– Kvinde, 29 år

”Det er Thomas der rumsterer i mit hoved, skaber forbindelsen til kroppen og hjælper mig med at finde vej så jeg kan udvikle mig og se mig selv mere tydeligt og leve med min PTSD.

-Han kan varmt anbefales!!”

– Mand, 42 år

”Jeg blev anbefalet Thomas gennem en bekendt der har gået ved ham. Jeg vidste at jeg havde det skidt, men ikke meget om hvorfor. I min alder er det ikke nemt at tale om følelser, for det har vi aldrig lært i min generation. Jeg har taget en del medicin mod depression gennem tiden, og ville gerne af med dette også, da en af bivirkningerne er at jeg altid er træt og uoplagt. Gennem et længere forløb er jeg lige så stille kommet af medicinen, og har lært at mærke hvad der sker i mig, og hvorfor jeg har haft det skidt.

Det var meget grænseoverskridende i starten, at skulle sidde over for en der kunne være mit barnebarn og hælde vand ud af ørerne. Men lige så stille har Thomas’ gode væsen fået åbnet mig op, og derigennem har jeg, via hans skarpe og omsorgsfulde spørgsmål, fået bevidsthed på hvad der har gjort at jeg har fået det så skidt igennem livet. Den bevidsthed jeg har opnået, har jeg kunnet bruge til at behandle mig selv bedre, kunne sige fra, og i tilgift også få et mere harmonisk ægteskab til min kone gennem 30 år. Hun har vundet lige så meget på det her som jeg selv har.

Hvis det kan hjælpe andre, som det har hjulpet mig, så burde alle gå i terapi.”

– Mand, 72 år

”Jeg kan virkeligt anbefale Thomas som psykoterapeut.

Jeg har anvendt vores samtaler i forbindelse med et sygdomsforløb. Vores samtaler har været berigende med nye perspektiver. Det er befriende at have en fortrolig og faglig person hvor man kan sige alt, også det man normalt ikke siger. Samtidigt har Thomas pga. sit skarpsindige intellekt givet mig tanker med på vejen.

Hos Thomas er det meget uformelt, afslappet og hyggeligt. -Vi ta’r en snak i sofaen. Der er hverken røgelsespinde eller stearinlys – det hele føles ægte og nede på jorden. Man kommer som man er, og det er en meget behagelig oplevelse.”

– Kvinde, 44 år

”Kan helt sikkert anbefale Thomas Møller. Hvis du er et sted i livet hvor det enten er svært, eller du måske bare trænger til hjælp med at komme i gang med at arbejde med dig selv, er han helt sikkert den rigtige at gribe fat i.

Kommer ved Thomas endnu, og han har på en eller anden måde formået at få mig til at se anderledes på rigtigt mange ting.
Han har hjulpet mig med jalousi, mindreværd, og det er lære at finde sig godt tilrette når man bliver single – og generelt det at se anderledes på mig selv og min måde at være på.

Jeg er langt fra færdig med at komme ved Thomas, og er sikker på at han kun har vist mig starten

Så kom afsted hvis du trænger til hjælp! Det er helt sikkert det hele værd!”

– Mand, 44 år

”Jeg har gået hos Thomas i ca. halvandet år. Jeg befandt mig i en turbulent periode af mit liv hvor jeg bare ikke kunne mærke at jeg gentog de samme usunde mønstre, der ikke var gode for mig.

Thomas har i den grad, gennem mit forløb, nået ind til kernen i mig og fået mine øjne op for lige nøjagtigt de ting, som jeg udsatte mig selv for, samt givet mig forståelsen af hvor de handlinger stammer fra.

Thomas har en eminent måde at skabe tryghed omkring sig, som virkelig har gjort, at jeg har kunne åbne op som hos ingen anden.

Har tidligere gået ved psykologer der blot har symptombehandlet, men ved Thomas har jeg fået brugbare værktøjer samt forståelse til at komme videre.

Udover at hjælpe med mit oprindelige dilemma har Thomas haft en kritisk kærlig tilgang, som gør at man udfordrer sig selv i processen. Thomas har hjulpet mig i både mit private (dengang lidt forskruede) sind, og også åbnet mine øjne for en helt ny verden karrieremæssigt.

Jeg er Thomas evigt taknemmelig over at have hjulpet mig igennem flere svære ting i tilværelsen, hans umiddelbare facon, og kæmpe hjertevarme. Han møder en lige præcis der hvor man er, og går gerne rejsen sammen med én.

Jeg kan ikke andet en anbefale Thomas til andre der har det svært. Ligegyldigt hvilken krise eller udfordring man står overfor, så har Thomas hjertet, hjernen og værktøjskassen til at man kan komme videre.”

– Kvinde, 27 år

”Thomas får mine varmeste og bedste anbefalinger – jeg mødte ham da jeg havde allermest brug for det. Hans rolige væsen og nærværende væremåde ændrede mit liv. Ro, balance, harmoni. Fantastisk terapeut og et enestående menneske. Tak Thomas.”

– Kvinde, 52 år

“Kære Thomas,

…. Det har været en fantastisk rejse gennem de sidste 4-5 måneder, og jeg bliver gang på gang forbavset over, hvordan dine ord og tegninger popper op i min hjerne, når jeg mindst venter det. Så sent som i går aftes fandt jeg min personlige manual frem, som vi har lavet sammen, og jeg fik tåre i øjnene, da jeg så hvor godt den passede. Det giver SÅ meget mening!….”

– Mand, 32 år

“…. Jeg har så stor gavn af hans hjælp, ovenpå alt det jeg har oplevet i mit liv, som har givet mig nogle problemer at slås med. Han er så rummelig og helt nede på jorden, og jeg bliver anerkendt for den jeg er og set som den jeg er. Føler mig slet ikke forkert på nogen måde og det har før været mit problem…..”

– Kvinde, 25 år

Hos mig oplever du et rum med tryghed og tillid, så du kan komme videre i dit liv, på den måde du ønsker. Jeg møder dig menneske til menneske, ikke som titel og kittel.

Læs mere om mig og min terapi

Hos mig oplever du et rum med tryghed og tillid, så du kan komme videre i dit liv.

Læs mere om mig og min terapi